3 Mässor
1 Event

Missa inte mötesplatsen för den tillverkande industrin 2025!

Utställning

Industrimässorna Öresund är skyltfönstret för den framtida produktionsindustrin och ambitionen att skapa en hållbar och effektiv produktion i Norden framöver.
Här finns företagen som ger dig en värdefull inblick i de senaste innovationerna, tekniken och lösningar för den tillverkande industrin.

Mässan är kostnadsfri att besöka!

Anmäl dig nu och delta i en utställning som öppnar dörrarna till framtidens hållbara produktion!

Scenprogram

På mässgolvet finns flera scener med kostnadsfria föreläsningar.
Innovationer, ny teknik och lösningar på såväl dagens som morgondagens utmaningar presenteras på scenen varje dag!

Programmet för 2025 presenteras inom kort

3 MÄSSOR 2 DAGAR 1 MÖTESPLATS

INDUSTRIMÄSSORNA ÖRESUND

Automationsteknik 2025

Underhållsteknik 2025

ProcessExpo 2025

Mötesplatsen för den tillverkande industrin 2025

Kostnadsfritt

MÄSSA

Mässan är kostnadsfri och här möter du över 250 av branschens ledande leverantörer som visar upp de senaste produkterna och tjänsterna. Mötesplatsen erbjuder en unik möjlighet att nätverka, upptäcka nya affärsmöjligheter och innovationer. Allt på ett ställe under två dagar!

Kostnadsfritt

NÄTVERKSTRÄFFAR

Varje mässdag öppnas med en nätverksträff som förenar olika fokusgrupper inom industrin för att diskutera allt från Smart produktion, förebyggande underhåll, ny teknik, grön produktion till cybersäkerhet.

Kostnadsfritt

MATCHMAKING

På mässan kan både besökare och utställare ta del av mötesplatsens digitala verktyg. Här pågår en ständig matchmaking som leder till nya kontakter och nya möjligheter.

Mingelbiljett

MINGEL

Efter första mässdagen arrangeras ett fartfyllt mingel där du som besökare får chans att knyta nya kontakter. Ta del av prisutdelningar, tilltugg, live-uppträdande och överraskningar värda att minnas.

Kostnadsfritt

ÖPPNA SCENER

På mässgolvet finns flertalet scener som erbjuder kostnadsfri kompetensutveckling på högsta nivå, här presenteras ny teknik, smart produktion, gröna fabriker, Molntjänster, Cybersäkerhet, nyheter och konkreta tips för att lösa dagens problem och morgondagens utmaningar.