3 Mässor
1 Event

Missa inte
årets mässupplevelse för industrin!

På mässgolvet finns leverantörer till hela den tillverkande industrin samlade. Se produkter och lösningar, prata med experter och ta del av nyheter! På mässans kostnadsfria scener kan du ta del av innovationer, den senaste tekniken, nya lösningar och inspiration!

Besök Industrimässorna Öresund för att träffa leverantörer, se produkter och lösningar, få en branschöverblick, framtidsspana, kompetensutveckla och nätverka med kollegor!

Utställning

Med tre mässor under två dagar skapas den gemensamma mötesplatsen Industrimässorna Öresund!

Industrimässorna Öresund samlar industrin på en plats – från automation, process, underhåll, energi, FoU och digitalisering till underleverantörer.
Mötesplatsen är skyltfönstret för den framtida produktionsindustrin, en gemensam mötesplats för att ta del av de senaste innovationerna och teknikerna.
Upplev en mix av över 250 utställare från olika områden och kunskapshöjande seminarier på mässans scener!

Anmäl dig nu och ta del av en utställning som öppnar upp dörrarna till framtidens lösningar för industrin!

21-22 Maj på Malmömässan!

Välkommen!

Scenprogram

På mässan finns flera scenområden spridda över hela mässgolvet, och de erbjuder en mångfald av föreläsningar och aktiviteter.

Här kan du ta del av morgondagens gröna och hållbara produktion, Molntjänster, Cybersäkhet, Driftsäkerhet och mycket mer!

Allt är helt kostnadsfritt för dig som mässbesökare!

3 MÄSSOR
2 DAGAR 1 EVENT -

- INDUSTRIMÄSSORNA ÖRESUND

Välkommen till branschöverskridande mötesplats med fokus på framtidens hållbara och effektiva industri. Med tre mässor under ett tak skapas en heltäckande mötesplats som visar hela produktionskedjan under ett tak. Här möter du +250 utställare som visar teknik och innovationer – en unik möjlighet att ta del av branschens nyheter och först av alla!

Som Nordens största och viktigaste mässa 2025 för smart automation, robotteknik och digital transformation, samlar Automationsteknik 2025 alla representanter från företag och organisationer som utvecklar framtidens smarta och hållbara industri.

ProcessExpo 2025 är den största och viktigaste mötesplatsen för processindustrin 2025. Mässan visar tekniken, produktionsutrustningen och lösningarna med fokus på energi, grön innovation och effektiv produktion. Här utvecklas framtidens processindustri.

Underhållsteknik 2025 är den största mötesplatsen Norden 2025 för produktionsinriktat underhåll. Underhållet är en av de viktigaste funktionerna för driftsäkerhet, hållbarhet, effektivisering och ökad lönsamhet i framgångsrik produktion och industri.

Mässans alla kostnadsfria öppna scener

Underhållsteknik

På scenen presenteras hur du kan effektivisera din produktion med förebyggande underhåll, ny teknik, och innovationer.

ProcessExpo

Processindustrierna är en vital drivkraft för innovation och tillväxt i den globala ekonomin – och genomgår samtidigt en egen transformation. Den "gröna" omvandlingen som är det mest utmanande projektet i processindustrins historia, med bl a väte som potentiellt kan bli en gamechanger, och digitalisering som nyckeln till innovation för branschen. På mässans scen presenteras den senaste tekniken, produktionsutrustningen och lösningarna för den framtida processindustrin.

Automationsteknik

Ditialisering, AI & Machine Learning, Internet of Things, Cyber Security, Smarta industrier och mycket mer kommer att presenteras på scenen.

Därför ska du besöka

ÖPPNA SCENER

Ta del av  kostnadsfria seminarier på någon av de tre scenerna på mässgolvet!

Det blir inspiration, innovation, konkreta lösningar för dagens hållbara produktion och framtidens utmaningar.

Lyssna till branschspecialister, ledande företag och inspiratörer.

MÄSSA

På Mässgolvet hittar du över 250 utställare.

Högkvalitativa leverantörer och 100-tals innovationer presenteras i en inspirerande miljö.

Besök mässan för att se nyheter,, träffa leverantörer och få en branschöverblick.

 

FRAMTIDENS HÅLLBARA PRODUKTION

Här presenteras nya lösningar och du kan ta del av de bästa metoderna för att effektivisera och förbättra och ställa om till framtidens produktion!

Digitalisering, AI & Machine Learning, IoT, Molntjänster och Cyber Security

Smart manufacturing/Industri 4.0

Hållbar och grön industri

Energiförsörjning för industrin

Industriell säkerhet

Smart Underhåll

Kompetensförsäkring- och utveckling inom industrin – FUTURE OF WORK

MATCHMAKING

På mässan kan både besökare och utställare ta del av mötesplatsens digitala verktyg. Här pågår en ständig matchmaking som leder till nya kontakter och nya möjligheter.

NÄTVERKSTRÄFFAR

Varje mässdag öppnas med en nätverksträff som förenar olika fokusgrupper inom industrin för att diskutera allt från förebyggande underhåll, ny teknik, automation, digitalisering,  grön produktion till cybersäkerhet.

MINGEL

Efter första mässdagen arrangeras ett fartfyllt mingel där du som besökare får chans att knyta nya kontakter. Prisutdelning av Guldhanden, live-uppträdande och överraskningar värda att minnas.