3 Mässor
1 Event

Mer än bara en mässa

Besök mässan kostnadsfritt och ta del av stora talare, öppna scener, nätverksträffar, mingel och mycket mer.

307

Dagar kvar till nästa mässa

Fulladdad mässa

Industrimässorna Öresund är skyltfönstret för den framtida produktionsindustrin och ambitionen att skapa en hållbar och effektiv produktion i Norden framöver.
Här finns företagen som ger dig en värdefull inblick i de senaste innovationerna, tekniken och lösningar för den tillverkande industrin.

Mässan är kostnadsfri att besöka!

Anmäl dig nu och delta i en utställning som öppnar dörrarna till framtidens hållbara produktion!

Öppna scener

Öppna scener, speakers corner och kunskapslounge – allt i ett. Här kan du lyssna in på trender, analyser, demos och spännande produkter när talarna intar våra scener på mässgolvet. Dela med dig av erfarenheter och kunskap med talare och branschkollegor i publiken. Bli inspirerad och ta med dig idéer hem.

Statistik från tidigare Live Expo-mässor

+ 4500

Besökare

Möten, nya insikter, kompetensutveckling
och utbyte av erfarenheter

+ 800

SEMINARIEDELTAGARE

Ta del av inspirerande och insiktsfulla
föreläsningar

+ 250

Utställare

Företag och organisationer
som visar upp de bästa lösningarna för dig

Utställning

Möt de ledande företagen på Industrimässorna Öresund 2025! Här visas branschens senaste innovationer, produkter och tjänster.  Upplev en mix av utställare från olika områden, inklusive automation, robotar, AI, digitalisering, hållbar produktion, innovativa mjukvarulösningar, predektivt underhåll, processteknisk utrustning, komponenter, industriell IoT och mycket mer 

Mässgolvet är fullspäckat med högkvalitativa leverantörer, branschorganisationer och hundratals innovationer. Det är här man  möts för att  utbyta idéer, diskutera branschtrender och skapa nya affärskontakter, en möjligheten att nätverka med experter och kollegor. 
Ett mässbesök är värdefullt tillfälle att hålla sig uppdaterad med de senaste tekniska framstegen, knyta viktiga kontakter och hitta nya lösningar som kan förbättra och effektivisera den egna verksamheten 

Det bästa av allt? Det är helt kostnadsfritt för alla mässbesökare! Missa inte chansen att utforska det överflöd av möjligheter – ta del av en utställning som öppnar upp dörrarna till framtidens produktion.

Komplett mötesplats med extra allt

Nätverksträffar och matchmaking

Samverka på de nätverksträffar som arrangeras. Knyt kontakt med likasinnade från olika branscher som delar samma framtidsvisioner för att utveckla nya spännande projekt, dela erfarenheter och kunskap tillsammans. Använd våra digitala verktyg för att smidigt boka möten med precis de personerna du vill träffa. På mässan pågår en ständig Matchmaking som leder till nya kontakter och nya möjligheter. Din nästa stora affär kan börja här!

Rekryteringstorg

Rekryteringstorg är en central mötesplats inom mässor och konferenser, där företag och jobbsökande kan knyta värdefulla kontakter. Syftet med ett rekryteringstorg är att underlätta rekryteringsprocessen genom att erbjuda en plattform där arbetsgivare och potentiella medarbetare kan mötas och interagera.

Mingel

Efter första mässdagen arrangeras ett fartfyllt mingel där du som besökare får chans att knyta nya kontakter. Ta del av prisutdelningar, tilltugg, live-uppträdande och överraskningar värda att minnas.

Prisutdelning av Guldhanden på vårat mingel

Genom Guldhanden vill Tidningen Automation sätta extra ljus på branschens drivna unga medarbetare och framtidens ledare inom tillverknings- process- och automationsteknik. Passa på att nominera någon av som du anser förtjänar ett erkännande av sitt betydelsefulla arbete.

Tre mässor
under ett tak

Välkommen till Industrimässorna Öresund på Malmömässan.
Tre mässor under två dagar, som skapar en gemensam mötesplats är Industrimässorna Öresund skyltfönstret för den framtida produktionsindustrin och ambitionen att skapa en hållbar och effektiv produktion i Norden framöver.

Som Nordens största och viktigaste mässa 2025 för smart automation, robotteknik och digital transformation, samlar Automationsteknik 2025 alla representanter från företag och organisationer som utvecklar framtidens smarta och hållbara industri.

ProcessExpo 2025 är den största och viktigaste mötesplatsen för processindustrin 2025. Mässan visar tekniken, produktionsutrustningen och lösningarna med fokus på energi, grön innovation och effektiv produktion. Här utvecklas framtidens processindustri.

Underhållsteknik 2025 är den största mötesplatsen Norden 2025 för produktionsinriktat underhåll. Underhållet är en av de viktigaste funktionerna för driftsäkerhet, hållbarhet, effektivisering och ökad lönsamhet i framgångsrik produktion och industri.